Det här med att bli medlem

Jag har alltid varit lite anti att vara medlem över allt. Jag menar, vem vill ha 1000 plastkort i plånboken på ställen där du handlar typ en gång om året? Så jag har som princip att alltid säga nej, även om det är lättare sagt än gjort när dom bedjar och smajlar sött i kassan. Jag ska säga er, jag har inte alltid varit bra på att säga nej men jag har blivit! Dock så inträffade det en grej för ett tag sedan… Jag sa ja. Jag vet inte vad det var, förmodligen den söta herren i kassan på H&M för rätt som det var stod jag där och fyllde i mina uppgifter och några dagar sedan damp det ner ett plastkort i brevlådan! Haha. Men men. H&M var väl kanske inte det värsta stället att bli medlem på, där handlar jag ju trots allt då och då. Jag tycker de har väldigt fina grejer inne nu och funderar på att klicka hem lite grejer. Numera går det ju även att få rabatter via Rabattkodsidan, skitbra! För att få rabatter, klicka här. H&M har också ett väldigt trevligt utbud för barn och det passar ju utmärkt eftersom min syster precis fått en liten tjej. Men, för att återgå till temat: medlemskort med mera. Numera erbjuder de ju att man kan vara medlem på sitt personnummer och det är ju kanske bättre än alla dessa plastkort. Även om det känns lite konstigt att registrera saker på sitt personnummer, eller vad tycker ni? Man vet ju egentligen inte vad som står “skrivet” på sitt personnummer. Big brother sees you, lite liksom… Varför jag är lite anti dessa plastkort är faktiskt främst ur miljösynpunkt. Det måste vara så onödigt att producera alla dessa kort, som ALDRIG används. Ja. Jag hittade ett kort i min plånbok som var från biblioteket. Alltså ett lånekort som jag förmodligen fick ca 1999. Att gå runt med sådant i plånboken känns bara onödigt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *